Digitalizacija podjetja

Digitalizacija je postala bistvena strategija za podjetja, da želijo ostati konkurenčna v svetovnem gospodarstvu.

Digitalizacija je postala bistvena strategija za podjetja, da želijo ostati konkurenčna v svetovnem gospodarstvu. Digitalizacija podjetja vključuje preoblikovanje tradicionalnih operacij v digitalna omrežja, ustvarjanje izdelkov in storitev, ki izpolnjujejo potrebe strank, in sprejemanje novih tehnologij. Da bi to uspešno izvedle, morajo organizacije svoje zaposlene opremiti z znanjem, ki je potrebno za delovanje v digitalnem svetu, tako da jim zagotovijo usposabljanje o ustreznih temah, kot je razumevanje digitalnih konceptov in upravljanje varnih sistemov na delovnem mestu. Digitalna komunikacija je postala sestavni del vsakdana; podjetja morajo razumeti ta bistveni vidik svojega delovanja, da zagotovijo uspešen prehod.

Digitalizacija podjetja je kompleksen proces

Digitalizacija podjetja zahteva jasno razumevanje digitalnih konceptov in procesov. Vključuje usposabljanje zaposlenih, kar nekaj potrpljenja, zanesljivo ekipo in zelo dobro razumevanje digitalnih pojmov ter učenje učinkovitega komuniciranja v digitalnem okolju. Podjetja, ki opravijo prehod na digitalizacijo, izkoristijo številne prednosti, povečajo učinkovitost in produktivnost. Prav tako pridobijo konkurenčno prednost s poenotenjem poslovanja in drastičnim znižanjem stroškov.

Znotraj storitve digitalizacije podjetja nudimo:

Digitalizacija podjetja je pomembna

Digitalizacija podjetja je neizogiben proces ne glede na tip podjetja, saj prihrani čas in optimizira stroške poslovanja, velikokrat tudi odpravi določene napake, ki so posledica človeškega faktorja. Razumeti je treba, da se postopek digitalizacije podjetja razlikuje glede na dejavnost, v kateri podjetje deluje. 

Obseg digitalizacije podjetja je običajno povezan z vsaj sledečimi dejavniki: Če želi podjetje v prihodnje ostati konkurenčno, je torej njegova digitalizacija nujna. 

Razmišljate o digitalizaciji poslovanja? Mnogim smo že pomagali do digitalne preobrazbe, lahko pomagamo tudi vam!

STOPAR DESIGN

Parketarstvo Ravbar

Plesno društvo Imani

VISIT KRŠKO

Tinex

Rofi shop

Predikat

Restavracija Amor

Komunala Brežice

TOMAS TRANS

Jaka&i

Mplus 2000

POLYMER GROUP

Ošterija Debeluh

Plus Rešitve

Okusi Posavja

ABC NET

BubkaBar

SB Novo Mesto

KOLESARSKI CENTER SEVNICA

Vulkanizerstvo Furlan

Trendlight

Hotel Leonardo

SKIRO INŽENIRING

Obzorje

VIVO catering

Digitalni turizem

AlpeadriaBooker

Univerzal

TEVE PTUJ

Gurman

ZD Novo Mesto

Gostilna Strniša

Hiša Linhart

KOČEVAR IN SINOVI

Portal Dogaja.info

Dolenjske Lekarne

Blooming

Butters

naino

BikeBrothers

Kovinocrom

<
>
16
16let izkušenj
200 +
200+uspešnih projektov
200 +
200+poslovnih partnerjev
×