Spoznajmo se

Izdelava spletnih strani

Izdelava spletnih strani se običajno prične z željo, da se predstavimo širšemu krogu ljudi, da povemo, kdo smo, kako lahko pomagamo rešiti določen problem. Mirne duše lahko rečemo, da je kakovostna izdelava spletnih strani dolgoročno pomemben, a ne edini dejavnik rezultata poslovanja našega podjetja!

Izdelava spletnih strani je proces

Na trgu je danes opaziti prakso, da je za nekoga izdelava spletnih strani dva dni dela za nekaj sto evrov plačila; take rešitve imajo za posledico precej težav.  Veliko smo jih rešili in ravno zaradi te prakse se trudimo biti drugačni, dosledni ter z znanjem in izkušnjami korektno pristopiti k izdelavi spletnih strani.

Čas, znanje in kakovostna vsebina

Izdelava spletnih strani je del pomembne zgodbe celotnega digitalnega mozaika, ki vas predstavi ciljni skupini, hkrati pa je kakovostna spletna stran vaše ogledalo in kot tako zelo pomembno orodje pospeševanja prodaje in graditve ugleda podjetja. Zato se izdelavi spletnih strani splača nameniti potreben čas, znanje in kakovostno vsebino!

Ne naredite napake

Ne dovolite si hitrih in cenenih rešitev izdelave spletnih strani, saj boste prej ko slej ugotovili, da ste naredili napako, porabili bistveno več časa in denarja, da  rešite nastalo situacijo in vse uredite, kot je treba! Poraja pa se tudi vprašanje, koliko potencialnih poslov bo v tem času šlo mimo vas ...

Ponujamo RAZVOJ DIGITALNE ZGODBE, ki vas bo povzdignila nad povprečje!
Začnimo tukaj

Sodelovanje, povezovanje in rast

Iščemo poslovne partnerje, ki se zavedajo digitalnega potenciala in si bodo vzeli potreben čas za druženje z nami, saj bomo lahko le tako prišli do spletne strani, ki bo vam, kot tudi nam v ponos, ki bo dajala želene rezultate in kot je pokazala naša praksa, omogočala nadaljnjo rast poslovanja in sodelovanja. Kot že rečeno, je izdelava spletnih strani del pomembne zgodbe celotnega digitalnega mozaika, zato je ne zanemarjajte; zahtevajte le najboljše in naj vam bo izdelava spletne strani tako pomembna, kot vam je pomembno zadovoljstvo zaposlenih v podjetju!

Dobro je vedeti

Tudi če menite, da  je ne potrebujete, verjemite, da boste prej kot slej prišli do točke, ko vam bodo analitični podatki o spletnem mestu zelo pomembni! Vedno zahtevajte in uredite vsaj sledeče:
  • Implementacijo Google orodij (Analytics, Search Console, Tag Manager)
  • Facebook Pixel Code (če imate profil)
  • Hranjenje povpraševanj in možnost izvoza (skladno z GDPR)
  • solidno oceno orodja PageSpeed Insights