Primeri:

Obzorje d.o.o.
Akrobat d.o.o.
Posavski muzej Brežice
Dolenjske Lekarne
Gostilna Pension Les

Izdelava spletnih strani ni samo oblikovna predloga in na hitro napisano besedilo. V današnji konkurenci šteje vsaka malenkost, zato bodite perfektni in zahtevajte več!

ZANIMA ME VEČ

Izdelava spletnih strani

Bodite v trendu, ponudite obiskovalcem rešitev, še preden vprašajo!

Danes je predstavitvena spletna stran del pomembne zgodbe celotnega digitalnega mozaika, ki vas predstavlja vaši ciljni publiki, hkrati pa je tudi vse bolj pomembno orodje pospeševanja prodaje in grajenja ugleda podjetja.

Vsaka stran je nekaj posebnega, saj odraža edinstveno identiteto podjetja. V veliki večini primerov je ravno spletna stran prvi stik potencialnega kupca z vami, zato mora biti enostavna za uporabo, pregledna in ažurna, poleg tega pa je izredno pomembna tudi dobra vsebina na spletni strani, ki vzbuja zaupanje in željo po sodelovanju z vami.

Pomagali vam bomo, da bo vaša vsebina jasna in jedrnata, saj imate na voljo le 30 sekund, preden se obiskovalec spletne strani odloči…

Ponujamo RAZVOJ DIGITALNE ZGODBE, ki vas bo povzdignila nad povprečje!

Po analizi stanja, sledi izdelava spletne strani, vizualne podobe in vaše celostne predstavitve na internetu. Skupaj z vami bomo oblikovali celostno digitalno zgodbo, zaradi katere se boste razlikovali od vseh ostalih, podobnih ponudnikov na trgu.

Poleg predstavitvene spletne strani vam bomo svetovali tudi pri nastopanju na družbenih omrežjih in vam razvili mailing sistem.

Samo še nekaj podatkov potrebujemo

In vaša nova pot se lahko prične

Vaše ime: *
Vaš elektronski naslov:*
Vaš telefon:
Zadeva:*
Sporočilo / vprašanje :*

Vaši podatki so pri nas varni