Izdelava spletnih trgovin

Izdelujemo sodobne in učinkovite spletne trgovine, ki prinesejo pozitivno nakupno izkušnjo.

Kot vse v digitalnem svetu je tudi izdelava spletne trgovine precej široko področje, kateremu je treba nameniti stoodstotni fokus, če želimo, da bo izdelana spletna trgovina dosegla želeni učinek.

Trend nakupov se je preselil v domači naslonjač

Svetovni trendi kažejo, da se vse več nakupov opravi preko spletnih trgovin, saj nudijo: Vse bolj pa je treba upoštevati tudi dejstvo, da se je že več kot 60 % branja vsebin, kot tudi spletno nakupovanje, preselilo na pametne telefone. Zato je nujno, da pri izdelavi spletne trgovine upoštevamo koncept “mobile first”.
Kaj je dobro vedeti pri izdelavi spletne trgovine

Ni bližnjic! Izdelava spletne trgovine je proces, ki se po postavitvi na splet ne zaključi! Za resnejšo prodajo in uspešnost na spletu je potrebno veliko truda, časa, testiranja, analiziranja in predvsem znanja. Zgodi se, da se preko nove spletne trgovine vj prvih tednih ali celo mesecih proda zelo malo. Naša praksa je pokazala, da je takrat potrebnega največ dela, da se ugotovi, kaj je narobe in se ustrezno ukrepa. Potrebno je tudi razumeti, da ni enako, če prodajamo izdelek, ki ga kupimo impulzivno kadarkoli, ali pa prodajamo izdelek, ki ga potrebujemo le enkrat letno.

Kakšna je cena izdelave spletne trgovine

Tako kot na vsako stvar, tudi na ceno izdelavo spletne trgovine vpliva veliko dejavnikov, zato jo je pavšalno oceniti, kot velikokrat nekdo pričakuje s slavnim vprašanjem “dajte od oka povedat, koliko stane izdelava spletne trgovine”, zmotno in napačno!

Cena izdelave spletne trgovine dobimo na podlagi vaših želja in pričakovanj. Preden pa začnemo s sodelovanjem, si odgovorite na sledeča vprašanja: Želite kakovostno in sodobno spletno trgovino? Potem nam pošljite povpraševanje.

Digitalni turizem

TEVE PTUJ

Rofi shop

Gostilna Strniša

Plus Rešitve

Plesno društvo Imani

Univerzal

KOLESARSKI CENTER SEVNICA

BikeBrothers

Hotel Leonardo

Trendlight

TOMAS TRANS

SKIRO INŽENIRING

Predikat

naino

Portal Dogaja.info

ZD Novo Mesto

Butters

KOČEVAR IN SINOVI

Hiša Linhart

Vulkanizerstvo Furlan

Mplus 2000

Tinex

Blooming

Kovinocrom

Parketarstvo Ravbar

VISIT KRŠKO

BubkaBar

Dolenjske Lekarne

POLYMER GROUP

Restavracija Amor

SB Novo Mesto

AlpeadriaBooker

Ošterija Debeluh

STOPAR DESIGN

Obzorje

Gurman

VIVO catering

Okusi Posavja

Jaka&i

ABC NET

Komunala Brežice

<
>
16
16let izkušenj
200 +
200+uspešnih projektov
200 +
200+poslovnih partnerjev
×