Izdelava spletnih trgovin

Izdelujemo sodobne in učinkovite spletne trgovine, ki prinesejo pozitivno nakupno izkušnjo.

Kot vse v digitalnem svetu je tudi izdelava spletne trgovine precej široko področje, kateremu je treba nameniti stoodstotni fokus, če želimo, da bo izdelana spletna trgovina dosegla želeni učinek.

Trend nakupov se je preselil v domači naslonjač

Svetovni trendi kažejo, da se vse več nakupov opravi preko spletnih trgovin, saj nudijo: Vse bolj pa je treba upoštevati tudi dejstvo, da se je že več kot 60 % branja vsebin, kot tudi spletno nakupovanje, preselilo na pametne telefone. Zato je nujno, da pri izdelavi spletne trgovine upoštevamo koncept “mobile first”.
Kaj je dobro vedeti pri izdelavi spletne trgovine

Ni bližnjic! Izdelava spletne trgovine je proces, ki se po postavitvi na splet ne zaključi! Za resnejšo prodajo in uspešnost na spletu je potrebno veliko truda, časa, testiranja, analiziranja in predvsem znanja. Zgodi se, da se preko nove spletne trgovine vj prvih tednih ali celo mesecih proda zelo malo. Naša praksa je pokazala, da je takrat potrebnega največ dela, da se ugotovi, kaj je narobe in se ustrezno ukrepa. Potrebno je tudi razumeti, da ni enako, če prodajamo izdelek, ki ga kupimo impulzivno kadarkoli, ali pa prodajamo izdelek, ki ga potrebujemo le enkrat letno.

Kakšna je cena izdelave spletne trgovine

Tako kot na vsako stvar, tudi na ceno izdelavo spletne trgovine vpliva veliko dejavnikov, zato jo je pavšalno oceniti, kot velikokrat nekdo pričakuje s slavnim vprašanjem “dajte od oka povedat, koliko stane izdelava spletne trgovine”, zmotno in napačno!

Cena izdelave spletne trgovine dobimo na podlagi vaših želja in pričakovanj. Preden pa začnemo s sodelovanjem, si odgovorite na sledeča vprašanja: Želite kakovostno in sodobno spletno trgovino? Potem nam pošljite povpraševanje.

ABC NET

Tinex

Gurman

SB Novo Mesto

Plesno društvo Imani

STOPAR DESIGN

Komunala Brežice

Hiša Linhart

Parketarstvo Ravbar

Univerzal

Jaka&i

Vulkanizerstvo Furlan

Plus Rešitve

Portal Dogaja.info

Predikat

TEVE PTUJ

ZPTM Brežice

Mplus 2000

Butters

Ošterija Debeluh

Podjetniški center Brežice

AlpeadriaBooker

Blooming

Restavracija Amor

Hotel Leonardo

VIVO catering

BikeBrothers

Rofi shop

SKIRO INŽENIRING

Okusi Posavja

KOLESARSKI CENTER SEVNICA

ZD Novo Mesto

Obzorje

Kovinocrom

Gostilna Strniša

Dolenjske Lekarne

BubkaBar

Trendlight

Discover Brežice

POLYMER GROUP

naino

TOMAS TRANS

KOČEVAR IN SINOVI

Digitalni turizem

VISIT KRŠKO

<
>
16
16let izkušenj
200 +
200+uspešnih projektov
200 +
200+poslovnih partnerjev
×