Preberite tudi:

Kaj vaša spletna stran pove o vašem podjetju
Kako pomembna je spletna identiteta vašega podjetja
10 razlogov za upad spletne prodaje

Zagotavljamo vam kvalitetno podobo in ugodne cene tiskovin. Za več informacij pokličite 051 341331 ali pošljite sporočilo.

ZANIMA ME VEČ

Oblikovanje tiskovin

Tiskovine, ki pritegnejo in prepričajo!

Naše oblikovanje presega lepe podobe in potuje v misli kupca. Verjamemo, da lahko s pravim oblikovanjem za vaše potrebe predstavimo vaše podjetje tako, da izstopa in prepriča. Z oblikovanjem tiskovin vam želimo pomagati, da se s potrošniki zapletete v dolgoročen in unikaten odnos, ki ga gradite na zaupanju. Vizualna podoba tiskovin mora biti kreativna in privlačna, saj so tiskovine namenjene posredni prodaji vaših izdelkov oziroma storitev.

Ne glede na to kakšno vrsto tiskovine potrebujete, ali so to poslovne vizitke, letaki, plakati, katalogi, poslovni koledarji, ste lahko prepričani, da bomo izpolnili vsa vaša pričakovanja.
 

Oblikovanje logotipa

Vizualna podoba vaše ideje
Dober logotip je kot pravi moški: Enostaven. Nepozaben. Vsestranski.
Logotip je najbolj prepoznaven element in zastopnik podjetja. Moral bi biti osnova pri grajenju identitete podjetja in izražanju njegove dejavnosti.

Toda pravi namen logotipa je, da pomaga graditi močan, pozitiven in dolgotrajen vtis na potencialne in že obstoječe stranke. Kako doseči, da bo logotip pri ljudeh pustil močan in dolgotrajen vtis? Preprostejši kot je logotip, lažje si ga je zapomniti. Če smo si ga zapomnili,  pomeni, da je njegov namen izpolnjen.
 

Samo še nekaj podatkov potrebujemo

In vaša nova pot se lahko prične

Vaše ime: *
Vaš elektronski naslov:*
Vaš telefon:
Zadeva:*
Sporočilo / vprašanje :*

Vaši podatki so pri nas varni