Spoznajmo se

Oblikovanje

Oblikovanje spletnih strani

Oblikovanje spletne strani je del procesa izdelave spletne strani ali spletne trgovine. Slabo oblikovana spletna stran  lahko naredi več škode kot koristi; ne pozabite, prvi vtis je samo eden in ta šteje!

Oblikovanje spletnih strani je umetnost, včasih tudi odkrivanja tople vode, a na koncu vedno izjemno pomembno, saj vizualno zaokroža celotno podobo in predstavitev podjetja, obenem pa vodi uporabnika v jasno in nedvoumno uporabniško izkušnjo

Oblikovanje tiskovin

Oblikovanje tiskovin, ki pritegnejo in prepričajo!
Naše oblikovanje udejanja lepe podobe in potuje v misli kupca. Verjamemo, da lahko s pravim oblikovanjem vaše podjetje predstavimo tako, da bo izstopalo in prepričalo. 

Z oblikovanjem tiskovin vam želimo pomagati, da se s potrošniki zapletete v dolgoročen in unikaten odnos, ki ga gradite na zaupanju. Vizualna podoba tiskovin mora biti kreativna in privlačna, saj so tiskovine namenjene posredni prodaji vaših izdelkov, oziroma storitev.
Ne glede na to, kakšno vrsto tiskovine potrebujete- poslovne vizitke, letake, plakate, kataloge, poslovne koledarje, ste lahko prepričani, da bomo izpolnili vsa vaša pričakovanja.

Oblikovanje logotipa

Pravijo, da je smeh pol zdravja, zato bomo kar rekli, da je dober logotip kot čudovita ženska.
Enostavna. Nepozabna. Vsestranska.

Logotip je najbolj prepoznaven element in zastopnik podjetja. Moral bi biti osnova pri graditvi identitete podjetja in izražanju njegove dejavnosti.

Toda pravi namen logotipa je, da pomaga graditi močan, pozitiven in dolgotrajen vtis na potencialne in že obstoječe stranke. Kako doseči, da bo logotip pri ljudeh pustil močan in dolgotrajen vtis? Preprostejši kot je logotip, lažje si ga je zapomniti. Če smo si ga zapomnili,  pomeni, da je njegov namen izpolnjen.